Lepivits Sod Superox. Caps 60x100mg

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

SOD Forte is een voedingssupplement op basis van een plant genaamd "Silphium perfoliatum". Superoxide dismutase is geconcentreerd in een pullulancapsule om de absorptie ervan te vergemakkelijken.

KENMERKEN

- Superoxide dismutase neutraliseert het superoxide anion;

- Superoxidedimutase komt vooral voor in de lederhuid en de opperhuid.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Plantaardig superoxide dismutase getitreerd tot 50U/g;

- Afkomstig van hami-meloen (cantaloupe);

- Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

2 capsules per dag, bij de maaltijd en een glas water.

Samenstelling

Ingrediënten:

Plantaardige superoxide dismutase (Silphium perfoliatum L.); rijstzetmeel; capsule omhulsel: 100% plantaardige pullulan.

Voedingswaarde informatie: 1 gel R %*
Plant SOD 50 U/GR 100mg -
Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewar- en. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Details
CNK2108231
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Verpakkingshoeveelheid60